Labinska sportska javnost pesimistična po pitanju povratka Rudan Labina u Premijer HMRL

Labinska sportska javnost pesimistična po pitanju povratka Rudan Labina u Premijer HMRL

Rudan Labin pomalo kasni s prvim zvučnim pojačanjima nakon niza odlazaka i čini se da je to malo narušilo njihovu reputaciju u labinskoj sportskoj javnosti, barem kad su u pitanju rezultati seniorske momčadi.

Naime, u našoj sedmodnevnoj anketi čak je 40% glasača „zaokružilo“ opciju da „bez nekoliko kolosalnih pojačanja neće ući u borbu za Premijer HMRL“ dok njih 36% vjeruje kako im se „previše toga mora poklopiti za ulazak u borbu za naslov“.

Točno petina smatra da će biti teško, ali da trener Prskalo i momčad imaju kapacitet za doći do naslova, dok najmanje, njih 5% smatra da će bez ikakvih problema ući u Premijer HMRL. Bilo kako bilo, pripreme započinju početkom narednog tjedna kad ćemo imati konkretnije novosti.

Može li se Rudan Labin odmah u prvoj prvoligaškoj sezoni vratiti u Premijer HMRL?

Rudan Labin ovog bi tjedna trebao predstaviti svoje prvo veliko pojačanje uoči nove sezone. Ipak, lista odlazaka zasad je nešto veća – Puljić, Mileta, Lovrinović, Šehić i službeno su „out“, Marić traži novi klub, Griparić i Vlačić prestaju s aktivnim igranjem rukometa, a Franković mora sanirati novu ozljedu. Da su ostali na okupu, bili bi prvi favoriti za ulazak u viši rang, a ovako će stvari biti nešto teže.

Vjerujete li da se labinski prvoligaš može vratiti u Premijer HMRL u narednoj sezoni?

Izbor Postotak
Bez ikakvih problema ulaze u Premijer HMRL

5%

Biti će teško, ali Prskalo i momčad mogu do naslova

20%

Previše toga se mora poklopiti da uđu u borbu za naslov

36%

Bez nekoliko kolosalnih pojačanja neće ući u borbu za Premijer HMRL

40%


Anketa je provedena od 6.8.2019. do 13.8.2019.


Elvis Uravić
13.8.2019.