Almir Halilović zabio sedam, Sebastijan Jokić šest "komada"

Almir Halilović zabio sedam, Sebastijan Jokić šest "komada"

U nedjelju 29. prosinca igralo se posljednje kolo Zimske malonogometne lige Labinštine pred pauzu. Kod selekcija U11 nije bilo iznenađenja. Rudar je nastavio sa pobjedama (6:1 protiv Potpićna), Žminj je savladao Nedešćane (3:0), a Iskra je bila bolja od Rudara II (1:0). Na tablici je Rudar prvi, dok će se na začelju Jedinstvo Omladinac i Rudar II boriti za šesto mjesto koje vodi u play off.

Za Veterane Harlema prvi put je zaigrao Almir Halilović i odmah je pokazao da će biti pojačanje vrijedno možda i naslova. U prvih 10 minuta postigao je svih šest golova za svoju ekipu, a u drugom poluvremenu dodao još jedan za prvo mjesto na ljestvici strijelaca (kraj 8:1). Nedešćanima kao da ovo blagdansko raspoloženje ne čini dobro, ponovo su danas gubili, od Raše Meraga, ali Vedran Šumberac sa dva gola spašava bod (2:2) i sigurno prvo mjesto na tablici.

U seniorima su gledatelji vidjeli čak 53 gola u 7 utakmica. U prvoj utakmici Alter Ego je nastavio sa pobjedama protiv danas žilavih Rašana. Do 28. minute bilo je 2:2. Harlem Klinci su se vratili pobjedama, stradao je danas Downtown. S ove dvije utakmice riješeni su putnici u četvrtfinale iz skupine B, ostalo je samo vidjeti sa koje pozicije.

U zaostaloj utakmici od jučer, vidjeli smo iznenađenje. Fažana je pobijedila Maling i tako zakomplicirala borbu za drugo mjesto u skupini A. Harlem je bio uvjerljiv protiv nekompletnog Rapca uz četiri gola Jašarevića koji se sa Jokićem iz Malinga bori za najboljeg strijelca.

U derbiju kola vidjeli smo odličnu utakmicu. Najprije su vodili Okići pa Nedešćani, a na poluvrijeme se otišlo sa 2:2 nakon eurogola Batelića. U nastavku Okić grupa napravila je sedam prekršaja pa je Antonio Načinović iz dva kaznena udarca s deset metara donio pobjedu Santa Domenici i gotovo sigurno prvo mjesto u skupini. Maling je lakoćom riješio Outcastse uz šest golova Sebastijana Jokića, a Fažana i HO Soccer odigrali su tvrdu utakmicu koja je riješena tek u drugom poluvremenu. Liga se nastavlja u petak 10. siječnja kad će biti odrađeno zaostalo kolo seniora, dok za vikend nastupaju sve selekcije.

Rezultati – seniori:

Alter Ego - Arsia Roplast 4:2

Harlem Klinci - C.B. Downtown 6:1

MNE Fažana La Navetta - Maling 5:4

Rabac - Harlem AO Trumić 0:8

Okić Grupa - Santa Domenica 2:4

Maling - Futsal Outcasts 10:3

MNE Fažana La Navetta - HO Soccer 3:1


Labinska komuna
30.12.2019.