Atraktivna subota u Kinu Labin

Atraktivna subota u Kinu Labin

Ove subote u Kinu Labin u sklopu Pučkog otvorenog učilišta mogu se pogledati dva veoma zanimljiva filma. Prvi je više namijenjen djeci, animirani film „Tajni život ljubimaca“ - komedija o životu ljubimaca koji se događa nakon što njihovi vlasnici odu na posao ili u školu.

Mirni se život terijera imena Max uzurpira kada njegov vlasnik uzima psa lutalicu kojeg Max nikako ne voli. Film donose ljudi koji su stvorili filmove "Kako je Gru ukrao Mjesec" i "Gru na super tajnom zadatku". „Tajni život ljubimaca“ započinje u subotu, 08. lipnja, od 18 sati.

Prekrasna Jennifer Lawrence biti će isti dan na platnu od 20 sati u novom nastavku X-MEN: Dark Phoenix. X-MEN-i se suočavaju s njihovim najnevjerojatnijim i najmoćnijim neprijateljem - jednom od njih, Jean Gray. Tijekom spasilačke misije u svemiru, Jean je gotovo ubijena kada je pogođena tajanstvenom kozmičkom silom.

Kada se vrati kući, ta sila je učini još moćnijom, ali postaje i nestabilnija. U borbi s novom silom, Jean oslobađa moći koje ne može kontrolirati i razumijeti. Budući da je Jean izvan kontrole, povrijedit će one koje najviše voli te uništiti sve veze koje drže X-MEN-e zajedno. Sada, kada im se obitelj raspala, morat će naći način da se ponovno ujedine - ne samo kako bi spasili Jean, već da spase planet od izvanzemaljaca koji žele zavladati galaksijom.


Elvis Uravić
6.6.2019.