I Labin poput urbanih europskih sredina dobio jumbo LED display

I Labin poput urbanih europskih sredina dobio jumbo LED display

Prije dva dana je i službeno počelo eksperimentalno emitiranje na LED displayu na lokalitetu kružnog toka kod SPAR-a. Koncesiju na lokaciji k.č. 202/1 k.o. Novi Labin dobila je, na osnovu javnog natječaja i najpovoljnije ponude, tvrtka Rudar Marketing.

Javnom natječaju prethodila je jednoglasna odluka Gradskog vijeća vezana za pravilnik o oglašavanju, a potom također jednoglasna od istog tijela, odluka o potencijalnim lokacijama. Na osnovu koncesije u gradsku blagajnu će se sliti 111.111,10 kuna.

Promotivne cijene

Kako se može iščitati iz samog LED displaya, svi koji do 01. srpnja sklope ugovore, raspolažu pravo na posebne promotivne cijene. Posebni popust iz Rudar Marketinga najavljuju za tvrtke koje imaju sjedište na području Labinštine.

Uskoro proširenje ponude

Kako su nam rekli u Rudar Marketingu, LED display će biti u službi unaprjeđenja marketinške ponude principala koje ova marketinška agencija zastupa, te marketinšku podršku za dva portala koji su u vlasništvu i suvlašništvu agencije, te za NK Rudar na čijem čelu se nalazi vlasnik agencije.

Nakon uhodavanja cijelog posla s LED displayem, u Rudar Marketingu se planiraju obratiti pismom namjere nadležnim u Gradu Labinu te svoju ponudu proširiti s LED display City ormarićima što bi bio prvi korak za prelazak oglašavanja s tradicionalnih papirnatih plakata na ekološki puno prihvatljivije elektronsko oglašavanje, poput ostalih većih gradova.


Elvis Uravić
9.5.2019.