Loell Duinn nadmašili sva očekivanja u završnoj večeri 17. Labin Art Republike

Loell Duinn nadmašili sva očekivanja u završnoj večeri 17. Labin Art Republike

Sinoćnja magična noć na labinskoj Špini bila je ujedno i završna večer ovogodišnje 17. Labin Art Republike. Labinska Ethereal-Neoclassical-Darkwave-World (Etno) skupina Loell Duinn nadmašila je sva očekivanja i oduševila mnogobrojnu publiku koja je u kasnoj kolovoškoj noći došla podržati domaće glazbenike koji uvijek nanovo fasciniraju glazbenom inovativnošću i kreativnošću.

Iskrenošću u izvođenju, autentičnošću i nesebičnom kreativnošću sinoć je ponovo oduševila Olja Frolo, jedan od najboljih hrvatskih vokala i glazbenica izvanrednih glazbenih sposobnosti. Uz nju, bila je tu i Ivona Kiršić na flauti, Alen Zarifović na klasičnoj i akustičnoj gitari, Damir Dimovski na bass gitari, Patrik Šćira na klavijaturi te na bubnju Goran Brezac.


S Loell Duinnom sinoć je u nekoliko pjesama kao gošća nastupila Adriana Miletić na šurlama, mešnici i velim sopelama. Bajkovitoj noći u mnogome je pridonijela i Oljino otvoreno i srdačno komuniciranje s publikom koja ih je zauzvrat nakon svake izvedbe nagradila velikim pljeskom, ali i video showu koji je ambijent Špine obojio bojama kulture i mistike.


Elvis Uravić
30.8.2019.