Od 8 do podna svaki radni dan propusnice dijele Nedešćani, ali ako je ikako moguće - tražite mailom

Od 8 do podna svaki radni dan propusnice dijele Nedešćani, ali ako je ikako moguće - tražite mailom

Stožer civilne zaštite Općine Sveta Nedelja, sukladno Odluci Stožera civilne zaštite RH o zabrani napuštanja mjesta prebivališta i stalnog boravka u RH, poziva sve mještane Općine Sveta Nedelja koji imaju potrebu za propusnicama da podnesu zahtjev za izdavanjem iste.

Stožer propusnice za izlazak i ulazak s područja prebivališta ili stalnog boravka (npr. Nedešćina - Labin) izdaje iz vitalnih obiteljskih razloga, poput pružanja skrbi djeci ili starijim osobama, ili kupnje hrane i osnovnih potrepština.

Obrazac zahtjeva objavljen je u prilogu ove obavijesti te se, u skladu s propisanim mjerama s ciljem sprečavanja širenja bolesti COVID-19, mole mještani da zahtjeve prvenstveno šalju elektronskom poštom, na slijedeće e-mailove: info@sv-nedelja.hr.

Slijedom takvih zahtjeva, skenirane propusnice bit će i izdane elektronskim putem, povratno na e-mail s kojeg je zahtjev primljen. Podnositelj zahtjeva može propusnicu imati u elektroničkom obliku, u primjerice pametnom telefonu, te je ona važeća uz predočenje osobnog dokumenta s fotografijom.

IZNIMNO, samo za građane koji zahtjev ne mogu dostaviti elektronskom poštom, ispred zgrade Općine bit će dostupni obrasci zahtjeva i zaprimanje istih u vremenu dežurstva općinske službe.

Propusnice će u slučaju opravdanosti zahtjeva biti izdavane u najkraćem mogućem roku. Vrijeme izdavanja propusnica je radnim danom od 8,00 do 12,00 sati, a zahtjevi koji pristignu nakon 12 sati bit će izdati sljedeći dan.


Elvis Uravić
24.3.2020.