"Svakodnevne kontrole, presing i reketarenje inspekcija primorali su nas na ovu odluku"

"Svakodnevne kontrole, presing i reketarenje inspekcija primorali su nas na ovu odluku"

Da je danas u Hrvatskoj teško biti poduzetnik, to je valjda svima jasno. Ipak, vlasnik Spidera i Alter Ega Alen Vozila često svojm objavama "probudi" društvo koje već godinama dozvoljava i ignorira maltretiranje poduzetnika.

On se danas osvrnuo na dosadašnje poslovanje CB Spider u Starom gradu. Zaista je žalosno u kakvoj državi živimo – nek' to bude čitav naš komentar na ovu temu. U nastavku integralno prenosimo objavu Alena Vozile:

Dragi naši, mi smo završili za ovu sezonu.

Bila je to teška sezona u kojoj smo bili zatvoreni ukupno 27 dana, što zbog kiše, što zbog vjetra. Budući da nemamo neki adekvatan unutarnji prostor, jako smo ovisili o vremenu.

Također nemogućnost parkinga i nemogućnost sviranja glazbe utjecali su na nedovoljni promet. Svakodnevne kontrole, presing, reketarenje inspekcija također nas je primoralo na ovu odluku. Shvatili smo i da bez hrane se ne može imati neku uspješniju priču u starom gradu.

Hvala vam na posjeti i lijepim večerima, te oprostite na greškama koje smo imali. Živjeli vi nama...“, završio je Vozila.

 


Elvis Uravić
8.10.2019.