U Nedešćini besplatni ispraćaj stare godine uz kuhano vino i kupus s kobasicama

U Nedešćini besplatni ispraćaj stare godine uz kuhano vino i kupus s kobasicama

Općina Sveta Nedelja poziva u utorak, 31. prosinca 2019. godine na „Besplatan ispraćaj stare 2019. godine u podne“ s početkom u 10 sati do 14 sati u park ispred zgrade Općine u Nedešćini. Posjetiteljima će se dijeliti besplatno kuhano vino, kupus s domaćim kobasicama te domaće fritule. Za veselu atmosferu pobrinuti će se harmonikaši Valter i Elario. Iznenađenje za svih biti će i prigodni vatromet.

Podsjećamo još jedanput kako je Udruga žena „Mendula“ nedavno pokrenula akciju „Za našu Labinštinu“ tj. humanitarnu akciju za nabavku uređaja „ShockMaster 300“ za fizikalnu terapiju kako bi stanovnici Labinštine mogli koristiti terapiju u svom Labinu, a ne kao do sada samo u Puli, Lovranu, Rijeci ili čak i dalje.

Pozivaju se svi ljudi dobre volje da svojim prilogom u granicama vlastitih mogućnosti sudjeluju u akciji koja je za dobrobit svih Labinjana te će imati priliku dati svoj prilog i na tom ispraćaju.

Organizator manifestacije je Udruga žena „Mendula“ Sveta Nedelja, dok su pokrovitelji Općina Sveta Nedelja i Turistička zajednica Općine Sveta Nedelja.


Elvis Uravić
27.12.2019.