Započela akcija "Izbor najljepše okućnice i balkona"

Započela akcija "Izbor najljepše okućnice i balkona"

Grad Labin u suradnji s mjesnim odborima Grada Labina, KP „1. maj Labin“ i TZ Grada Labina i ove će godine provesti akciju „Izbor najljepše okućnice i balkona“. Osnovni kriteriji za izbor najljepše okućnice je ukupan estetski dojam, uložen višegodišnji trud, izbor i njega biljaka, te poštivanje tradicije i elemenata ovog podneblja.

Kandidature koje trebaju sadržavati ime i prezime obitelji vlasnika balkona odnosno okućnice, točnu adresu i po mogućnosti broj telefona se dostavljaju TD „1. Maj“ Labin zaključno do 31. svibnja 2019. godine na broj telefona 052 855-375 i e-mail: lori.luketa@prvimaj.hr .

I u ovoj 11. godini održavanja „Izbora najljepših okućnica i balkona Grada Labina“omogućiti ćemo kandidiranje i dosad nagrađenim vlasnicima okućnica i balkona.

Kandidature mogu dati:

1. mjesni odbori

2. građani

3. članovi komisije

Svaki mjesni odbor dobiva jednog laureata za najuređeniju okućnicu odnosno balkon. Nagrade za nagrađene vlasnike okućnica i balkona :

1. grafika „Garofula“ – rad akademskog slikara Josipa Diminića

2. prigodni poklon Grada Labina i TD 1. MAJ d.o.o. Labin

Komisija za odabir najuređenije okućnice i balkona :

1. Lori Luketa Dagostin – KP „1. maj“ Labin

2. Donald Blašković – Grad Labin

3. Loredana Ružić Modrušan –Grad Labin

Nagrade će se dodijeliti u mjesecu kolovozu u sklopu Programa obilježavanja Dana Grada Labina. Za sve dodatne informacije molimo da kontaktirate na te: 866 852 ili 091 4444 712 (Loredana Ružić Modrušan).


Labinska komuna
11.5.2019.